Συχνές Ερωτήσεις

βρείτε απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα που μου γίνονται…

Ταξιδεύεις;

Λατρεύω τα ταξίδια και κατά συνέπεια και τα event που γίνονται μακριά – ευκαιρία για εκδρομή 😉 Σε περίπτωση που κλείσουμε κάποιο πακέτο μαζί, μέσα σε αυτό θα έχουν υπολογιστεί και τα διάφορα έξοδα (μετακίνηση, διαμονή) και έτσι θα έχετε μια συνολική εικόνα – τιμή.

Ποιος θα φωτογραφίσει τον γάμο μας;

Φωτογραφίζω αποκλειστικά εγώ, δεν αναθέτω φωτογράφηση σε συνεργαζόμενο φωτογράφο (μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις) ώστε τα αποτελέσματα και η ποιότητα της φωτογράφησης να είναι αυτή που βλέπετε στο portfolio μου. Έξαλλου ο κάθε φωτογράφος έχει το δικό του ύφος.

Μπορούν να προστεθούν παροχές αφού έχουμε κλείσει το πακέτο;

Φυσικά. Ακόμη και μετά την παράδοση θα είμαι πάντα διαθέσιμος για να προσθέσουμε οτιδήποτε που θα σας κάνει χαρούμενους και θα ολοκληρώσει το ιδανικό για εσάς πακέτο.

Οι φωτογραφίες που θα πάρουμε θα είναι επεξεργασμένες;

Καλή ερώτηση. Αρχικά στο τελικό πακέτο σας θα λάβετε usb stick με όλο το φωτογραφικό υλικό σε υψηλή ανάλυση. Όλες οι φωτογραφίες επεξεργάζονται ώστε να είναι τονικά και χρωματικά σωστές. Οι φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν στις διάφορες εκτυπώσεις επεξεργάζονται περεταίρω για ένα άρτιο οπτικό αποτέλεσμα.

Υπάρχει κάποιο έγγραφο που θα αποδεικνύει τη συμφωνία μας;

Φυσικά, αφού δούμε και συμφωνήσουμε το ιδανικό πακέτο για το event σας, στη συνέχεια συντάσσεται και υπογράφουμε ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο αναφέρονται ρητά όλα όσα έχουμε συμφωνήσει καθώς και οι διάφοροι άλλοι όροι. Επίσης υπάρχουν και τα νόμιμα παραστατικά (αποδείξεις κτλ.).

έχετε απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τη δουλεία μου;

Επικοινωνήστε μαζί μου. Θα χαρώ πολύ να συζητήσουμε σχετικά.

Scroll Up