Μικρές συμβουλές για την ημέρα του γάμου σας!

#wedding #weddingday #weddingtips #tipswedding #bride #bridetobe #groom

  • Να θυμάστε πως η ημέρα του γάμου σας είναι η δική σας ημέρα και πρέπει να είναι όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί.
  • Αν υπάρχουν έθιμα τα οποία θα γίνουν την ημέρα του γάμου, καλό θα ήταν να τα γνωρίζω από πριν ώστε να βρίσκομαι εκεί την κατάλληλη στιγμή, (το ίδιο ισχύει και για όποια έκπληξη μπορεί να ετοιμάζετε… σσσσ 😉 )
  • Μην παραμελήσετε τη σωματική σας υγεία εκείνη την ημέρα. Πάρτε το γεύμα σας και πιείτε νερό. Γενικά προσπαθήστε να μην υπάρχουν θέματα αδιαθεσίας παραλείψατε να αφυδατωθείτε.
  • Στις προετοιμασίες σας πριν τον γάμο, φροντίστε όλα τα ρούχα και αξεσουάρ να είναι συγκεντρωμένα σε ένα χώρο (αντίστοιχα σε κάθε σπίτι) ώστε να μην σας ενοχλώ διαρκώς ψάχνοντας τα. Φροντίστε να είναι όλα τακτοποιημένα από το προηγούμενο βράδυ. Η τάξη των πραγμάτων αυτών θα σας ηρεμεί το επόμενο πρωί που θα έχετε πολλά πολλά πράγματα να κάνετε.
  • Δοκιμάστε μερικές ημέρες πριν τον γάμο ξανά τα αξεσουάρ (για παράδειγμα παπούτσια, κάλτσες, καλτσόν, γραβάτα, ζώνη κτλ) και γιατί όχι και τα ρούχα που θα σας κάνουν ξεχωριστούς την ημέρα του γάμου, ώστε να ελέγξετε μικρές ατέλειες. Να έχετε πάντα στον χώρο σας έτοιμα αντίστοιχα αξεσουάρ ώστε αν χρειαστεί να τα αλλάξετε – δεν συμβαίνει συχνά αλλά για καλό και για κακό ας είμαστε προνοητικοί για να μην χαλάσει η διάθεση μας από λεπτομέρειες.
  • Χαλαρώστε και απολαύστε την ημέρα αυτή. Μη νοιαστείτε αν κάτι θα πάει στραβά. Στο τέλος αυτό που θα μείνει είναι μια γλυκιά ανάμνηση και το ότι έχετε ο ένας τον άλλον.
Scroll Up